fbpx

Bukan sekadar kopi, Kopi yang baik untuk memulihkan kesihatan. Beet Coffee ini juga tiada Mengandungi Bahan Pengawet & Tiada Bahan Kimia dan Bagus Untuk Di Amalkan.Beet Coffee diperbuat daripada bijian kopi yang berkualiti tinggi dan unggul, di mana kami menjanjikan kepuasan maksimum untuk anda. Ia juga diadun bersama ubi bit merah (red beet) yang manis semulajadi dan kaya dengan khasiat dan nilai perubatan yang tinggi BEET COFFEE dipek dengan sempurna dengan warna yang pasti memikat anda untuk mencubanya.

Bagi mereka yang gemarkan minuman eksotik, BEET COFFEE pasti memenuhi citarasa pengemar kopi.

Kopi berkhasiat ini di formulisasi untuk anda yang mempunyai masalah seperti kurang bermaya, sembelit, menurunkan berat badan, menurunkan kolestrol, menurunkan gula di dalam darah, menurunkan darah tinggi dan banyak lagi

Jika anda penggemar kopi yang tegar. Tidak rugi jika anda amalkan kopi ini, ia bukan sahaja mempunyai rasa yang sedap tetapi dapat juga membantu di dalam memulihkan kesihatan anda.

 Mempunyai Pelbagai Nutrien Dan Vitamin

Anti Oksidan Tinggi Yang Membantu Meningkatkan Kadar Oksigen Ke Otak

 Membantu Memberikan Tubuh Badan Lebih Bertenaga

 Mengurangkan Berat Badan

 Sangat Berkesan Dalam Mengurangkan Sembelit

 Merawat Dan Mencantikkan Kulit

 Membantu Menyihatkan Saluran Penghadaman

PROGRAM & PRODUK LAIN IDOLA

download

“Saya Syukri, Akan Membantu anda di dalam pembelian produk dan servis yang kami sediakan. Jika Anda Ada Sebarang Pertanyaan Sila Whatsapp Kami Segera!!!”

error: Content is protected !!